Ιστορία Ράδιο top

Η πρώτη φορά που βγήκαμε στον αέρα ήταν το 1993.

Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και άλλαξαν πολλά. Τίποτα όμως δε στάθηκε αρκετό για να αλλάξει αυτό που λέμε «φανατικοί ακροατές» του σταθμού μας, εξακολουθώντας να παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεών σας μεταξύ των ραδιοφωνικών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.

Κάθε μέρα, ακούμε, ψάχνουμε και ενημερωνόμαστε γύρω από κάθε τι νέο που κυκλοφορεί στην ελληνική και ξένη μουσική βιομηχανία, γι’ αυτό άλλωστε είμαστε η μοναδική επιλογή σας.

Ο TOP FM 106,4 συνεργάζεται με όλες τις δισκογραφικές εταιρείες και εξασφαλίζει αποκλειστικά όλες τις πρώτες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Με την καλύτερη μουσική ο TOP FM 106,4  παίζει με τις ελληνικές και ξένες επιτυχίες του σήμερα και του χθες με αυστηρό playlist βάσει Media Inspector (Εθνικό Airplay Ελλάδος) που μας κάνει να τα αγαπάμε ακόμα περισσότερο μόλις τ’ ακούμε. Το format επιτυχίας του ραδιοφωνικού μας σταθμού είναι 60% ελληνικά και 40% ξένα τραγούδια.

Ο TOP FM 106,4 είναι ένα έξυπνο και πρωτοποριακό ραδιόφωνο. Το ραδιόφωνο του μέλλοντος.

Το target group στο οποίο απευθυνόμαστε είναι οι ηλικίες 13-55

Κρατάμε σταθερό… το ρυθμό του σταθμού μαςώστε οι μουσικές επιτυχίες να μην διακόπτονται συχνά από διαφημίσεις και όταν αυτό συμβαίνει, η διάρκεια του break να περιορίζεται στο ελάχιστο. 

Εμβέλεια: Νομός Μαγνησίας, Νότιο-Ανατολικό Πήλιο, Σποράδες, Νομός Θεσσαλίας, Βόρεια Εύβοια. Προς Αττική έως Θήβα και προς Θεσσαλονίκη έως Αγιά.

ΕΛΛΗΝΟΞΕΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΠΗΛΙΟΥ 52-ΚΟΜΜΗΤΑ 1
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-FAX: 24210 46385
ΑΦΜ 082798429     Τ.Κ 38333    ΔΟΥ Α΄ ΒΟΛΟΥ

E-MAIL: topfmvolos1064@gmail.com

WEBSITE: www.topfmvolos.gr